SALAMANDER 3D 

( od 01.07.2021. više nije dostupan – Salamander ga je povukao iz proizvodnje te se više ne proizvodi. )

Prozori izrađeni od Salamander 3D sustava profila su prozori u tzv “najvišoj razini” za kupce koji cijene samo najkvalitetnije proizvode, koji nisu zadovoljni s nečim prosječnim. Udovoljite svojim zahtjevima za vrhunskim dizajnom.

Atraktivni Salamander 3D profil s dubinom ugradnje od 76 mm nije samo optički highlight prozorskog oblikovanja već on otvara prostor najvažnijem činiocu ljudskog zdravlja – prirodnoj dnevnoj svjetlosti. Opremljen s tri brtve, Salamander 3d prozorski sustav pruža toplinsku i zvučnu izolaciju kao i protuprovalnu zaštitu na najvišoj razini.

Savršenstvo oblika – elegantan dizajn za zahtjevnu optiku u kombinaciji s modernom prozorskom tehnikom

  • visoka kvaliteta proizvoda zbog stroge kontrole proizvodnje
  • najviši standard profilnih sustava prema RAL A-smjernicama
  • visokovrijedni materijali i zahtjevna proizvodnja pružaju prozorima i vratima dugovječnost i postojanost na atmosferilije
  • minimalno održavanje zbog dobro zabrtvljenih površina
  • 100% mogućnost recikliranja – potpuna mogućnost recikliranja cijelog profilnog sustava zahvaljujući prvoklasnoj plastici koja se može razvrstati prema vrsti materijala za recikliranje
Salamander 3d profil ima elegantan dizajn
0
Komora
0
Brtve
0
Ugradbena širina

Tehničke karakteristike Salamander 3D profila

Salamander 3d je pvc profil ugradbene širine profila 76mm, ima pet zračnih komora i tri brtve. To je prozorski sustav s srednjim brtvljenjem kod kojeg između vanjske i unutarnje brtve postoji treća brtva koja dodatno samnjuje ventilacione guritke topline, razinu buke, te pojačava protuprovalna svojstva PVC prozora i vrata.. Područje primjene: zaokretni, otklopni, zaokretno-otklopni prozor, ulazna ili PSK vrata, za novogradnju i adaptaciju, za kuće pod zaštitom Uprave za zaštitu spomenika, za ekskluzivne seoske i gradske kuće kao i za višekatne zgrade i građevinske objekte.

Profil Salamander 3D

Salamander 3d je moderan profil visoke kvalitete izrade, naprednih tehničkih karakteristika te vrhunskog, osebujnog dizajna . U kombinaciji s kvalitetnim staklom niske toplinske provodljivosti možemo postići Uw od 0,99 W/m2K što zadovoljva zahtjeve niskoenergetske gradnje. 5-komorna tehnika Salamander 3D profila kao i središnja i udarna brtva jamče visoku toplinsku i zvučnu izolaciju. Tako štedite na troškovima grijanja i osiguravate komfor stanovanja. Maksimalna stabilnost i lakoća održavanja daju optimalne preduvjete za zahtjevnu konstrukciju prozora.

Salamander 3d profil zaobljeni

Profil 3D zaobljeni – zaobljena linija stvara jasne perspektive. Opremljen s tri brtve, ovaj sustav nudi toplinsku i zvučnu izolaciju kao i protuprovalnu zaštitu na visokoj razini. 76 mm duboki profil omogućava ugradnju svih standardnih stakala

Salamander 3D profilni sustav je iznimno stabilan i izdržava ogroman teret. Zbog svoje iznimne statike u mogućnosti smo proizvesti prozore s krilima velikih dimenzija.Sa specijalnim okovima, staklima i kvakama opremite se dodatno protiv provala i dosegnite tako protuprovalnu zaštitu do razine WK2.

5 komora i 3 brtve

sistem srednjeg brtvljenja omogućava vrhunsku zaštitu od gubitaka topline i smanjuje razinu buke

Ugradbena širina 76mm

osigurava vrhunska termoizolacijska svojstva, te upotrebu svih dostupnih vrsta ostakljenja

Elegantan dizajn

vrhunski zaobljeni dizajn, podiže optički doživljaj prozora na višu razinu

Velika središnja komora

upotrebom čeličnih profila velikog poprečnog presjeka garantiramo pouzdanu i dugotrajnu funkcionalnost

Uf = 1,3 W/m2K

prozorski profil s izvrsnim toplinskim karakteristikama

Snježno bijela boja

Salamander prozorski profili odlikuju se svojom snježno – bijelom bojom ( najbijeliji profili na tržištu )

Dostupne kombinacije stakla i rezultirajući Uw faktor prozora

Prozore iz Salamander 3d profila proizvodimo u kombinaciji s različitim tipovima ostakljenja. Osim standardnog dvoslojnog stakla s ALU distancerima između stakla, u ponudi imamo troslojno staklo s ALU ili PVC distancerima “topli rub”.

Dvoslojno staklo alu distancer

Dvoslojno staklo 24mm – standard

4 float – 16 argon – 4 LOW-e

Ug = 1,1 W/m2K

Uw = 1,6 W/m2K

Troslojno staklo alu distancer jedan LOW-E

Troslojno staklo 40mm s jednim LOW-E premazom

4 float – 14 argon – 4 – 14 argon – 4 LOW-e

Ug = 0,9 W/m2K

Uw = 1,3 W/m2K

Troslojno staklo alu distancer

Troslojno staklo 40mm s ALU distancerom

4 LOW-e – 14 argon – 4 – 14 argon – 4 LOW-e

Ug = 0,6 W/m2K

Uw = 1,1 W/m2K

Troslojno staklo PVC rub

Troslojno staklo 40mm s PVC distancerom

4 LOW-e – 14 argon – 4 – 14 argon – 4 LOW-e

Ug = 0,6 W/m2K

Uw = 0,99 W/m2K

Boje

Pustite mašti na volju pri dizajnu prozora. Koliko su raznolike Vaše želje, toliko je individualizirana i ponuda boja i dekora. Od elegantne slonovače preko mahagonija do svijetlo žute – Salamander prozori impresioniraju raskošnom paletom u asortimanu dekora.
Visokovrijedni dekor, igra boja koja oponaša prirodu, daje Vašoj fasadi posebno plemenit karakter dok su profili istovremeno jednostavni za održavanje i njegu. I nakon više godina PVC profili ne gube ništa na svojoj ljepoti zahvaljujući visokovrijednoj foliji koja djeluje kao dodatna zaštita protiv vremenskih neprilika.
Izrazite svoju individualnost odabirom dekora profila po vašem ukusu. PVC prozori i vrata iz Salamander 3d profila dostupni su u širokoj paleti različitih dekora i imitacija drva. Osim standardnih dekora na upit možemo i ponuditi nestandardne boje na upit. Za prikaz nestandardnih dekora salamander 3d profila kliknite na link

Standardni dekori

Zatražite ponudu ili besplatnu izmjeru