SALAMANDER greenEvolution MD

SIP – Salamander sa sjedištem u Türkheimu, Njemačka jedan je od vodećih europskih proizvođača profila za energetski štedljive sustave prozora i vrata usmjerenih na visoku kvalitetu, održivost i dizajn. Ukidanjem Salamander StreamLine i Salamander 3D prozorskih sustava sve pozitivne karakteristike starih sustava su objedinjene i unaprijeđene u novom greenEvolution MD prozorskom sustavu. Sa greenEvolution pvc prozorskim sustavom napravljen je sljedeći korak u dizajnu i kvaliteti prozorskih sustava za proizvodnju PVC prozora i vrata.  Atraktivni prozorski salamander pvc profili greenEvolution nisu samo vrhunac prozorskog dizajna već također pružaju udobnost te značajno smanjuje potrošnu energije.

Najmodernija prozorska tehnika sa 6 komornim sustavom, 76 mm dubinom ugradnje spaja vrhunsku uštedu energije s inovativnom tehnologijom brtvljenja trostrukog brtvljenja na najvišoj razini, idealnu za pasivne kuće, visoku sigurnost i dugotrajnost, sve što Vam je potrebno kako biste se dobro osjećali u svome domu. Izvanredno otporni na vremenske utjecaje salamander greenEvolution pvc profili su i lagani za održavanje, PVC prozori i vrata od Salamander greenEvolution pvc profila postavljaju u području dugotrajnosti i lakoće održavanja nove standarde.

presjek pvc profila salamander greenevolution
0
Komora
0
Brtve
0
Ugradbena širina
0
Uf [W/m2K]
  • visoka kvaliteta proizvoda zbog stroge kontrole proizvodnje
  • najviši standard profilnih sustava
  • visokovrijedni materijali i zahtjevna proizvodnja pružaju prozorima i vratima dugovječnost i postojanost na atmosferilije
  • minimalno održavanje zbog dobro zabrtvljenih površina
  • 100% mogućnost recikliranja – potpuna mogućnost recikliranja cijelog profilnog sustava zahvaljujući prvoklasnoj plastici koja se može razvrstati prema vrsti materijala za recikliranje
pregled dizajna pvc profila salamander greenevolution

Profil Salamander greenEvolution

Najmoderniji pvc prozorski profil visoke kvalitete koji danas predstavlja najbolji izbor kako za novogradnju tako i za zamjenu postojeće stolarije novom pvc stolarijom. U kombinaciji s kvalitetnim staklom niske toplinske provodljivosti možemo postići Uw prozora < od 0,9 W/m2K što zadovoljva zahtjeve niskoenergetske gradnje ( npr. prozor jednokrilni dim 1000x1200mm, staklo 40mm 0.6 W/m2K i pvc distancerima stakla Uw=0.88 W/m2K. Energetski učinkovit profil s šest komora i inovativnim sustavom trostrukog brtvljenja pruža vrhunsku toplinsku izolaciju i znatnu uštedu na grijanju u godinama koje dolaze.

Salamander greenEvolution profil spaja komfor i trajno pouzdanu funkcionalnost s najmodernijom 6-komornom tehnikom. Zbog iznimno stabilne ugradnje i velikog izbora dekora, boja i formata, ovaj profil odgovara svakom stilu gradnje. Sveobuhvatne brtve omogućuju vrhunsku toplinsku i zvučnu izolaciju.

Tehničke karakteristike Salamander greenEvolution profila

Salamander greenEvolution pvc profil je profil ugradbene dubine 76 mm s šest komora i tri brtve. Područje primjene salamander greenEvolution profila prozori i vrata: zaokretni, otklopni, zaokretno-otklopni prozor, ulazna ili PSK vrata, za novogradnju i adaptaciju, za kuće pod zaštitom Uprave za zaštitu spomenika, za ekskluzivne seoske i gradske kuće kao i za višekatne zgrade i građevinske objekte.

Prikaz sve tri varijante pvc profila zaproizvodnju pvc stolarije iz salamander pvc profila greenevolution

Profil greenEvolution FLEX profil ravnih linija ( standardno ga proizvodimo ) zadovoljava visoke smjernice u pogledu dizajna i funkcionalnosti. 6-komorni sustav sa 76mm dubine ugradnje i veliko dimenzionirano čelično ojačanje nude izvanredno visoku stabilnost i iznimnu toplinsku zaštitu. Pred trostrukom brtvom buka i hladnoća nemaju šanse. S markantnim linijskim dizajnom pogodan je za moderne nove kuće kao i za renoviranje jer je optički sličan drvenim prozorima. Varijanta greenEvolution BOX ( opcija ) postavlja nove vizualne standarde jer se krilo u zatvorenom položaju poravna sa vanjskim okvirom, te optički pruža novi vizualni doživljaj koji je nekada bio rezerviran za neke alu prozorske sustave, te doprinosi cjelokupnom vizualnom doživljaju današnjih modernih objekata gdje dizajnom dominiraju ravne linije.

Profil greenEvolution zaobljenih linija Atraktivno zaobljeno krilo s dubinom ugradnje od 82mm nije samo optičko savršenstvo, već daje i komfor i smanjenu potrošnju energije. Moderna tehnologija prozora s 6-komornim profilom, dubinom ugradnje okvira od 76mm i tri brtve garantira iznimnu toplinsku i zvučnu izolaciju kao i visoku sigurnost.

6 komora i 3 brtve

omogućava maksimalnu zaštitu od gubitaka topline i smanjuje razinu buke

Ugradbena širina 76 - 94 (BOX)mm

osigurava vrhunska termoizolacijska svojstva, te upotrebu svih dostupnih vrsta ostakljenja

Elegantan dizajn

možete odabrati između decentnih ravnih ili zaobljenih linija profila

Velika središnja komora

upotrebom čeličnih profila velikog poprečnog presjeka garantiramo pouzdanu i dugotrajnu funkcionalnost

Uf = 1,1 W/m2K

prozorski profil s izvrsnim toplinskim karakteristikama

Snježno bijela boja

Salamander prozorski profili odlikuju se svojom snježno – bijelom bojom ( najbijeliji profili na tržištu )

Dostupne kombinacije stakla i rezultirajući Uw faktor prozora

Prozore iz Salamander greenEvolution profila proizvodimo u kombinaciji s različitim tipovima ostakljenja. Osim standardnog dvoslojnog stakla s ALU distancerima između stakla, u ponudi imamo troslojno staklo s ALU ili PVC distancerima “topli rub”.

Dvoslojno staklo alu distancer

Dvoslojno staklo 24mm – standard

4 float – 16 argon – 4 LOW-e

Ug = 1,1 W/m2K

Uw = 1,23 W/m2K

Troslojno staklo alu distancer jedan LOW-E

Troslojno staklo 40mm s jednim LOW-E premazom

4 float – 14 argon – 4 – 14 argon – 4 LOW-e

Ug = 0,9 W/m2K

Uw = 1,11 W/m2K

Troslojno staklo alu distancer

Troslojno staklo 40mm s ALU distancerom

4 LOW-e – 14 argon – 4 – 14 argon – 4 LOW-e

Ug = 0,6 W/m2K

Uw = 0,93 W/m2K

Troslojno staklo PVC rub

Troslojno staklo 40mm s PVC distancerom

4 LOW-e – 14 argon – 4 – 14 argon – 4 LOW-e

Ug = 0,6 W/m2K

Uw = 0,88 W/m2K

Boje Salamander greenEvolution profila

Izrazite svoju individualnost odabirom dekora salamander greenEvolution profila po vašem ukusu. PVC prozori i vrata iz Salamander greenEvolution profila dostupni su u širokoj paleti različitih dekora i imitacija drva. Uporabom kvalitetnog PVC-a i viskovrijednih dekor folija salamander greenEvolution profili imaju postojanu boju i otporni su na sve vremenske uvjete, kao i na sunčevo UV zračenje. Osim standardnih dekora na upit možemo i ponuditi nestandardne boje na upit. Za prikaz nestandardnih dekora streamline profila kliknite na link

Standardni dekori

Zatražite ponudu ili besplatnu izmjeru