PVC ROLETE

Želite li se žaštititi od vrućine, kiše, snjega, vjetra ili neželjenih pogleda, pvc rolete su pravi izbor za Vas. Pvc rolete su najbolja sjenila koja Vam omogućuju postupno reguliranje osvjetljenja u prostoriji, te doprinose toplinskoj i zvučnoj izolaciji.

PVC rolete koje proizvodimo rezultat su našeg dvadesetgodišnjeg iskustva u proizvodnji i montaži pvc roleta i visoke kvalitete materijala koje koristimo.

Ovisno o Vašem zahtjevu u rolete ugrađujemo PVC ili ALU lamele roleta.

PVC-rolete-unutarnje-slika

Nadprozorske PVC rolete

Nadprozorske PVC rolete se ugrađuju isključivo sa novim PVC prozorom. Kod ove vrste kutije rolete, ako se prozor ugrađuje u građevinski otvor s nadvojem, svijetla visina prozora se mora smanjiti za veličini visine kutije koja iznosi od 185 – 200mm ovisno o visini samog prozora, a ako građevinski otvor ima betonski zub ( banger ) onda nema potrebe za smanjivanjem svijetle visine prozora. U kutiju PVC rolete ugrađuje se ovisno o zahtjevu PVC ili ALU lamele rolete. Pogon lamela može biti ručni preko trake ili monokomande ili elektromotorni preko tipkala ili daljinskog. U kutiju PVC rolete može se ugraditi rolo integrirani komarnik. Kutija rolete je standardno toplinski izolirana pločom profiliranog stiropora,

PVC-roleta-presjek

PVC rolete slika prikazuje presjek kutije

0
Kutija rolete – visine 185 ili 200mm
0
Izolacija – osigurava toplinsku zaštitu
0
Lamele – ovisno o zahtjevu mogu biti PVC ili ALU
0
Komarnik – ovisno o zahtjevu pvc roleta može biti sa ili bez komarnika

Način revizije kutije PVC rolete

Sistem PVC roleta koji koristimo odlikuje se po svojoj mogućnosti ugradnje pvc rolete na više načina. Možete odabrati način revizije kutije kako Vama najviše odgovara.

PVC-rolete-bocno-otvaranje

Revizija kutije bočno

Klasični sistem pvc rolete koji se može koristiti u svim situacijama bilo novogradnje ili renovacije. Omogućuje najveći otvor za reviziju rolete. Otvara se cijela prednja stranica kutije rolete. U ovom sistemu se kutije pvc rolete ne može obložiti s prednje strane.

PVC-rolete-otvaranje-ispod

Revizija kutije ispod

Sistem pvc rolete koji postaje sve popularniji jer omogućuje zatvaranje kutije pvc rolete s unutarnje strane gips kartonskim pločama ili nekim drugim materijalom. Ako se zatvara prednja strana kutije rolete to Vam otvara nove mogućnosti uređenja prostora, jer se kod ovoga sistema pvc rolete vidi samo donji poklopac kutije rolete.

Pvc-roleta-bez-komarnika-1

Slika prikazuje jedan primjer ugradnje PVC rolete kod koje je revizija ispod. Ugradnjom kutije PVC rolete otvara se mogućnost zatvaranja unutarnje strane rolet kutije gips-kartonskim pločama ili nekim drugim materijalom, čime se značajno povećava toplinska izolacija, ali i podiže estetski doživljaj prozora s roletom na viši nivo.

Komarnik je efikasna zaštita od insekata

Integrirani rolo komarnik – ugrađuje se u kutiju pvc rolete. Po potrebi se mrežica komarnika može vertikalno dizati i spuštati. Ukoliko se zbog financijskih ili nekih drugih razloga ne odlučite na ugradnju komarnika odmah sa novim prozorom, ne trebate brinuti jer se komarnici uvijek mogu naknadno ugraditi u kutiju PVC rolete. Dok je zatvoren komarnik se optički ne primjećuje jer je mrežica sakrivena u kutiji rolete . vidi se sam potezna završna letva.

pvc-roleta-s-komarnikom-presjek

PVC roleta s integriranim komarnikom – slika prikazuje presjek kutije PVC rolete.

0
ALU osovina komarnika s priborom
0
Mrežica komarnika od fiberglas vlakana sive boje
0
ALU potezna letva komarnika
0
Vodilica komarnika s četkicama
Komarnik integriran u kutiji PVC rolete vertikalni

Vertikalni integrirani rolo komarnik. Koristi se podizanjem ili spuštanjem potezne letve. Mrežica je integrirana u kutiju PVC rolete. Koristi se za jednokrilne i dvokrilne PVC prozore ili balkonska vrata do širine 1600mm i visina 2400mm

Komarnik integriran u kutiji PVC rolete horizontalni

Horizontalni integrirani rolo komarnik. Koristi se povlačenjem potezne letve po horizontalnoj osi. Mrežica je integrirana u vodilicu rolete koja je proizvedena od alumninija. Koristi se za jednokrilna ili dvokrilna balkonska vrata.

Vrste lamela PVC rolete

Ovisno o Vašoj želji PVC rolete proizvodimo sa PVC ili ALU lamelama roleta.

PVC lamela rolete

Visoko kvalitetne PVC lamele rolete, UV stabilne. PVC lamele su dostupne u različitim bojama. Standardne boje su bijela, siva i bež. Na upit možemo ponuditi i ostale boje PVC lamela rolete. PVC lamele koje ugrađujemo odlikuje visoka postojanost boja na sunčevo UV zračenje, jednoličnost oblika i visoka stabilnost bez deformacija.

pvc lamela pvc rolete
boje pvc lamele

ALU lamela rolete

ALU lamele su punjene poliuretanom visoke kvalitete, te poboljšavaju toplinsku i zvučnu izolaciju rolete. ALU lamele su dostupne u različitim bojama. Standardne boje su bijela ili srebrna ( Silber ). Ostale boje dostupne uz doplatu. Perdnost ALU lamela u odnosu na PVC lamele je u njihovoj krutosti zbog čega možemo proizvesti PVC rolete većih raspona. Još jedna prednost je postojanaost boja kod tamnih boja i imitacija drva.

alu lamela pvc rolete
boje pvc lamele

Pogon PVC rolete

Pogon PVC rolete može biti preko monokomande ( kurble ), trake ( gurtne ) koja može biti klasična sa kučištem na okviru prozora ili ugradbena u okviru. Elektomotor može biti na tipklo ili na daljinski.

PVC-rolete-pogon-traka

Pogon rolete preko trake

Standardni pogon PVC roleta – moeže biti u varijantu s automatom na okviru prozora ili ugradbeni automat u okviru prozora. Standardne boje bijela ili smeđa.

PVC-rolete-pogon-elektomotor

Elektromotorni pogon rolete

Elektro pogon pvc roleta podrazumijeva pogon lamela rolete preko motora. Motor može biti upravljan preko tipkala ili preko daljinskog upravljača.

PVC-rolete-pogon-monokomanda

Pogon rolete preko monokomande

Najrjeđi pogon pvc roleta – koristi se uglavnom za pogon lamela velikih raspona i težine kada ne možemo koristiti pogon preko trake, a kupac ne želi elektromotor.

PVC rolete boje

Izrazite svoju individualnost odabirom dekora PVC rolete po vašem ukusu. PVC rolete su dostupne u svim dekorima u kojima su dostupni PVC profili. Dekori se odnose na dekor PVC kutije i vodilica, lamele birate iz palete boja ALU i PVC lamela

Boje pvc roleta prednja strana
boje pvc roleta stražnja strana

Standardni dekori – rolete su dobavljive u sljedećim bojama uz standardni rok isporuke.

Zatražite ponudu ili besplatnu izmjeru