PVC ulazna vrata

PVC ulazna vrata su najvažniji element na fasadi svake kuće. Ona izražavaju individualnost i životni stil vlasnika. PVC ulazna vrata moraju biti besprijekorna, kako u pogledu estetike, tako u pogledu funkcionalnosti i sigurnosti.

PVC stolarija Inoprem proizvodi ulazna vrata od masivnog PVC profila, ojačanog sa pocinčanim čelikom debljine 2mm i sigurnosnog okova sa višestrukim zatvaranjem.

Nudimo velik izbor ukrasnih panela, garnitura kvaka, rukohvata, dekorativnih stakala i boja čime omogučujemo da za sebe izaberete najprikladnija i Vašem oku najugodnija ulazna vrata.

 

PVC ulazna vrata

PVC ulazna vrata – konstrukcija

PVC ulazna vrata moraju biti otporna na sve negativne uvjete korištenja, česta otvaranja i zatvaranja, nekada bezobzirna lupanja vratima, bezpoštedne vremenske uvjete, ali i neizbježnom zubu vremena. Visoka stabilnost, optimalne toplinske karakteristike, odlična zvučna izolacija i protuprovalna sigurnost, dugi životni vijek ali i sofisticirani dizajn – sve su to zahtjevi koja kvalitetna PVC ulazna vrata moraju zadovoljiti. PVC ulazna vrata proizvodimo koristeći Salamander PVC profile, koji zadovoljavaju sve navedeno, te ih kvalitetom čak i premašuju. Naša ulazna vrata su rezultat našeg dvadesetgodišnjeg iskustva u proizvodnji i montaži PVC ulaznih vrata.

PVC ulazna vrata presjek profila

Presjek profila i tehničke karakteristike

Posebno stabilna ugradnja krila ulaznih vrata s veliko dimenzioniranim čeličnim ojačanjima. Četiri komore s dvije udarne brtve i termički izoliran prag osiguravaju visoku toplinsku zaštitu. Široki utor na profilu omogućava ugradnju stakala različitih debljina kao i PVC i aluminijskih ispuna. Za povećanu zaštitu od provale koristi se okov s tri ili pet točki zatvaranja. Na ulazna vrata standardno ugrađujemo tri nosive spojnice marke ROTO, koje imaju nosivost 120kg. Kako bi se dodatno ojačalo krilo ulaznih vrata u krilo se stavljaju specijalne zavarive spojnice koje se vare zajedno s krilom te ojačavaju ćošak krila te vratima daju dodatnu krutost i stabilnost.

0
Profil širine 76mm za vrhunska statička i estetska svojstva
0
Četverokomorni profil za optimalna toplinska svojstva
0
Pocinčani čelik debljine 2mm za vrhunsku statiku
0
Zavarive kutne spojnice za dodatno ojačanje vara
0
Niski ALU prag s prekinutim toplinskim mostom
0
ALU vanjska okapnica koja odvodi oborine od donjeg dijela profila
0
Četkica koja sprječava prodor vjetra kod jakog puhanja vjetra

Funkcionalnost i sigurnost pvc ulaznih vrata

PVC ulazna vrata moraju zadovoljiti visoke zahtjeve u pogledu sigurnost i funkcionalnosti. PVC ulazna vrata proizvodimo koristeći brave tvrtke MACO, te nosive spojnice tvrtke ROTO, koji predstavljaju lidere na polju proizvodnje okova.

Vrste brava za pvc ulazna vrata

U ponudi imamo osim standardne brave koja zaključava na 5 mjesta i ostale brave sa dodatnim trnovima ili sigurnosnim kljunovima, koji povećavaju protuprovalnu sigurnost PVC ulaznih vrata.

Dodatni element brave za pvc ulazna vrata

Sve MACO brave za ulazna vrata imaju na jezičku dodatni element, koji služi da se prilikom zatvaranja jezičak lakše zatvara, čime se olakšava zatvaranje ulaznih vrata i smanjuje buka.

Brava za pvc ulazna vrata s tri zaporna mjesta

Kao opciju nudimo bravu koja im jezičak na tri mjesta s dva I.S. zaporna elemanta. Posebnost ove brave je što vrata kada su zatvorena ali ne zaključana, zatvaraju na tri mjesta po visini vrata ( sredina, gornja zona vrata i donja zona vrata ).

Pant pvc ulaznih vrata

PVC ulazna vrata standardno proizvodimo s tri nosive spojnice marke ROTO. Nosive spojnice su visoke kvalitete te imaju nosivost 120kg. Panti su dostupni u standardnim bojama: bijela smeđa i siva

Standardni cilindar pvc ulaznih vrata

U ulazna vrata standardno ugrađujemo kvalitetan BKS industrijski cilindar s tri ključa

Opcija cilindar za pvc ulazna vrata

Kao dodatnu opciju nudimo različite cilindre različitih stupnjeva sigurnosti ulaznih vrata

PVC ulazna vrata – Modeli

Na raspolaganju Vam je široka paleta modela gotovih ispuna za ulazna vrata. Ispune se proizvode od PVC ili HPL panela, te su dostupni u različitim dekorima. Debljina modela panela je 24 ili 40mm. Prikazan je samo dio ponude modela ispuna, za kompletan pregled modela pogledajte stranicu tvrtke Grad-Export koja je proizvođač ispuna.

Modeli panela pvc ulazna vrata

Modeli ispune panela mogu biti standardno ojačani (SO) i bez ojačanja (OS)
Debljine panela mogu biti 24mm, i 40mm.
Stakla u panelima su IZO stakla. Također mogu biti različitih debljina i presjeka, ovisno o debljini panela.
Izvedbe stakala su razne: ornament, pjeskareno s olovnom trakom, vitraj s folijom, fazete, vitraj s fazetom…
Samo određeni paneli imaju mogućnost ugradnje sigurnosnog stakla.
Moguće boje PVC dekorativnih panela iz programa – u ponudi pored bijelog PVC-a su i razni drvni dekori.
Moguće boje aplikacija – sve boje PVC-a, koje su u ponudi (bijela, crvena, zelena, plava, siva, drvni dekori) i INOX aplikacija.

Zatražite ponudu ili besplatnu izmjeru