PVC stolarija Inoprem – Kratka povijest

PVC stolarija Inoprem d.o.o. je osnovana 1990. godine te je 1997. godine počela proizvodnju PVC stolarije i ALU stolarije. Konstantno tokom godina ulažemo u primjenu novih tehnologija i edukaciju svojih zaposlenih, kako bi podigli razinu kvalitete svojih proizvoda i usluga. Prateći trendove tržišta proširili smo svoj asortiman na zastupstvo kvalitetnih sobnih vrata.

Avada Macbook Image

Tvrtka Inoprem d.o.o. osnovana je kao privatna tvrtka 1990 god. na temelju bogatog iskustva g. Klapač Marijana dipl.ing.građ, koje je stekao kao voditelj završnih radova u tvrtki Domoinvest, na gradilištima diljem Hrvatske i svijeta. Od 1997. god. osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja i montaža PVC stolarije.

Tijekom godina rada stekli smo golemo iskustvo na polju proizvodnje i montaže PVC stolarije te danas možemo preuzeti i najsloženije projekte. Konstantno ulažemo u edukaciju svojih zaposlenika, te ulažemo u usvajanje novih tehnologija kako bi održali visoku razinu kvalitete svojih proizvoda. Iz godine u godinu, tvrtka bilježi stalni rast prodaje, uvođenjem novih proizvoda i usluga. Cilj nam je održavati razinu kvalitete te u narednih nekoliko godina se pozicionirati među vodeće proizvođače PVC stolarije u Hrvatskoj.

Tijekom godina proširili smo svoje poslovanje uvodeći nove proizvode u ponudu. Tako danas u ponudi imamo sobna vrata DRE, jednog od najvećih proizvođača sobnih vrata u Europi. U ponudi imamo i protuprovalna vrata renomirane talijanske tvrtke Dierre.

Nadamo se da smo vam u ovih nekoliko uvodnih riječi predstavili našu tvrtku, te vam želimo ugodno surfanje našim stranicama.

Direktor: Klapač Marijan dipl.ing.građ.

PVC stolarija Inoprem

  • Tradicija

  • Pouzdanost

  • Sigurnost

  • Izvrsnost

  • Profesionalnost

  • Kvaliteta