SALMANDER StreamLine

Izvrstan izbor za sve koji znaju cijeniti udobnost stanovanja. Atraktivni prozorski profil salamander streamline nije samo vrhunac prozorskog dizajna već također pruža udobnost te značajno smanjuje potrošnu energije.

Moderna prozorska tehnika sa 5 komornim sustavom, 76 mm dubinom ugradnje i dvije brtve jamči optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju te visoku sigurnost, sve što Vam je potrebno kako biste se dobo osjećali. Izvanredno otporni na vremenske utjecaje salamander streamline pvc profili su i lagani za održavanje, PVC prozori od Salamander streamline profila postavljaju u području dugotrajnosti i lakoće održavanja nove standarde.

  • visoka kvaliteta proizvoda zbog stroge kontrole proizvodnje
  • najviši standard profilnih sustava
  • visokovrijedni materijali i zahtjevna proizvodnja pružaju prozorima i vratima dugovječnost i postojanost na atmosferilije
  • minimalno održavanje zbog dobro zabrtvljenih površina
  • 100% mogućnost recikliranja – potpuna mogućnost recikliranja cijelog profilnog sustava zahvaljujući prvoklasnoj plastici koja se može razvrstati prema vrsti materijala za recikliranje
Salamander streamline profil

Profil Salamander StreamLine

Moderan profil visoke kvalitete koji danas predstavlja najbolji izbor za uloženo – dobiveno. U kombinaciji s kvalitetnim staklom niske toplinske provodljivosti možemo postići Uw prozora < od 0,99 W/m2K što zadovoljva zahtjeve niskoenergetske gradnje. Energetski učinkovit profil s pet komora i inovativnim sustavom brtvljenja pruža vrhunsku toplinsku izolaciju i znatnu uštedu na grijanju u godinama koje dolaze.

Salamander streamline profil spaja komfor i trajno pouzdanu funkcionalnost s modernom 5-komornom tehnikom. Zbog iznimno stabilne ugradnje i velikog izbora dekora, boja i formata, ovaj profil odgovara svakom stilu gradnje. Sveobuhvatne brtve omogućuju optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Tehničke karakteristike Salamander streamline profila

Salamander streamline profil je profil ugradbene dubine 76mm s pet komora i dvije brtve. Područje primjene salamander sl profila prozori i vrata: zaokretni, otklopni, zaokretno-otklopni prozor, ulazna ili PSK vrata, za novogradnju i adaptaciju, za kuće pod zaštitom Uprave za zaštitu spomenika, za ekskluzivne seoske i gradske kuće kao i za višekatne zgrade i građevinske objekte.

Salamander streamline profil presjek

Streamline profil zaobljeni – za izvanredan stil. Atraktivno zaobljeno krilo s dubinom ugradnje od 82mm nije samo optičko savršenstvo, već daje i komfor i smanjenu potrošnju energije. Moderna tehnologija prozora s 5-komornim profilom, dubinom ugradnje okvira od 76mm i dvije brtve garantira iznimnu toplinsku i zvučnu izolaciju kao i visoku sigurnost.

Profil Streamline ravni zadovoljava u dizajnu i funkcionalnosti. 5-komorni sustav sa 76mm dubine ugradnje i veliko dimenzionirano čelično ojačanje nude izvanredno visoku stabilnost i iznimnu toplinsku zaštitu. Pred dvostrukom brtvom buka i hladnoća nemaju šanse. S markantnim dizajnom pogodan je za renoviranje jer je optički sličan starim drvenim prozorima.

5 komora i 2 brtve

omogućava optimalnu zaštitu od gubitaka topline i smanjuje razinu buke

Ugradbena širina 76mm

osigurava vrhunska termoizolacijska svojstva, te upotrebu svih dostupnih vrsta ostakljenja

Elegantan dizajn

možete odabrati između decentnih ravnih ili zaobljenih linija profila

Velika središnja komora

upotrebom čeličnih profila velikog poprečnog presjeka garantiramo pouzdanu i dugotrajnu funkcionalnost

Uf = 1,3 W/m2K

prozorski profil s izvrsnim toplinskim karakteristikama

Snježno bijela boja

Salamander prozorski profili odlikuju se svojom snježno – bijelom bojom ( najbijeliji profili na tržištu )

Dostupne kombinacije stakla i rezultirajući Uw faktor prozora

Prozore iz Salamander StreamLine profila proizvodimo u kombinaciji s različitim tipovima ostakljenja. Osim standardnog dvoslojnog stakla s ALU distancerima između stakla, u ponudi imamo troslojno staklo s ALU ili PVC distancerima “topli rub”.

Dvoslojno staklo alu distancer

Dvoslojno staklo 24mm – standard

4 float – 16 argon – 4 LOW-e

Ug = 1,4 W/m2K

Uw = 1,6 W/m2K

Troslojno staklo alu distancer jedan LOW-E

Troslojno staklo 40mm s jednim LOW-E premazom

4 float – 14 argon – 4 – 14 argon – 4 LOW-e

Ug = 1,1 W/m2K

Uw = 1,3 W/m2K

Troslojno staklo PVC rub

Troslojno staklo 40mm s ALU distancerom

4 LOW-e – 14 argon – 4 – 14 argon – 4 LOW-e

Ug = 0,6 W/m2K

Uw = 0,99 W/m2K

Troslojno staklo alu distancer

Troslojno staklo 40mm s ALU distancerom

4 LOW-e – 14 argon – 4 – 14 argon – 4 LOW-e

Ug = 0,6 W/m2K

Uw = 1,1 W/m2K

Boje Salamander streamline profila

Izrazite svoju individualnost odabirom dekora salamander streamline profila po vašem ukusu. PVC prozori i vrata iz Salamander StreamLine profili dostupni su u širokoj paleti različitih dekora i imitacija drva. Uporabom kvalitetnog PVC-a i viskovrijednih dekor folija salamander streamline profili ne gube boju i otporni su na sve vremenske uvjete, kao i na sunčevo UV zračenje. Osim standardnih dekora na upit možemo i ponuditi nestandardne boje na upit. Za prikaz nestandardnih dekora streamline profila kliknite na link

Standardni dekori

Zatražite ponudu ili besplatnu izmjeru